Fier Forjat Bacau

Alege blatul de masa potrivit nevoilor tale – Blaturi mese TOPALIT

Daca va ganditi sa alegeti  blaturi de masa TOPALIT trebuie sa stiti ca acestea sunt produse 100% natural, realizate din lemn din padurile Austriei. Aceste blaturi prezinta multiple avantaje si anume: sunt rezistente la UV, au rezistenta la temperaturi de pana la 180 grade Celsius,  rezista foarte bine in cazul arsurilor de tigata, au rezistenta la socuri si zgarieturi si o buna rezistenta la exterior, deci, ajuta cu brio in cazul unui mobilier horeca exterior.

Aceste blaturi mese TOPALIT executate prin presare la cald, din rasini sintetice si fibra de lemn. Materialele folosite  si metodele tehnice asigura o rezistenta optima la uzura fizica si la radiatiile ultraviolet.

Sunt utilizate decoruri precum:

  • Logo
  • Uni-color
  • Desen modern
  • Structuri de roca de decorative
  • Structuri de diverse esente de lemn

110.Ms_.Fann-sc.BistromDin topalit sunt executate o gama destul de larga de dimensiuni si de forme insa cele care se utilizeaza cel mai des sunt urmatoarele: cele rotunde de la 60 la 105 cm diametru, cele patrate care sunt 60×60 la 90×90 cm si cele dreptunghiulare de la 60×100  la 80-140 cm. In cazul in care va doriti alte forme,  le puteti obtine prin comanda.

Intr-un magazin de mobila puteti gasi  blaturi mese werzalit sau blaturi mese TOPALIT, precum si mobilier horeca exterior intr-o gama variata cu un design deosebit, caracteristic blaturilor de masa.

Mai exista blaturi de lemn masiv precum si panouri furniruite care sunt ideale pentru  spatiile cu aspect clasic , contemporan sau rustic si care se disting prin rafinament. Aceste blaturi, asociate cu picioare de mese  se incadreaza perfect in cafenele sau restaurant precum o fac si blaturile de mese werzalit sau TOPALIT.

Pentru acele spatii  cu design contemporan si modern, create in linii simple, curate sunt si blaturile compacte laminate din HPL, blaturi ce se prezinta si acestea cu un plus de rezistenta asemanator celor prezentate mai sus.

Spatiile din exterior, cele tip fast-food sau cofetariile adopta un stil tineresc si indraznesc sa ies din tipare prin culori vii si inedite. In aceste spatii perfect se incadreaza blaturile de masa werzalit cu diverse decoruri. Blaturile din polipropilena rezista timp indelungat la diferiti factori de mediu.

Blaturile create din otel  sunt o categorie deosebita de balturi datorita rezistentei deosebite pe care o detin.