Fier Forjat Bacau

Inscrierea apartamentelor in booking, din ce in ce mai des intalnita

Proprietarii apartamentelor au devenit, in ultimul timp, interesati de inchirierea acestora in regim hotelier, deoarece obtin venituri mult mai mari, comparativ cu chiria pe o luna intreaga.

Pentru a putea fi inchiriat in regim hotelier, un apartament trebuie sa fie inregistrat ca punct de lucru de tip SRL, mai exact, este necesara o autorizatie de turism.

inscriere apartament bookingConform legislatiei aflate in vigoare, in Romania proprietarii locuintelor au permisiunea de a-si inchiria locuinta doar 30 de zile pe an, daca nu dispun de autorizatie.

In prezent, aproximativ 90% din rezervarile facute pentru apartamente se fac in sistemul booking, aceasta fiind principala metoda de a face cunoscute aceste unitati de cazare.

Inscrierea apartamentelor in booking ii ajuta pe proprietari sa isi recupereze investitiile facute la achizitionarea acestora intr-un timp destul de scurt.

Functionand dupa principiul “oriunde ca acasa”, sistemul booking se adreseaza atat romanilor, cat si turistilor din intreaga lume, care doresc sa gaseasca un loc de cazare primitor, dar mai ieftin decat un hotel.

Pentru dezvoltarea unei afaceri, trebuie sa se tina cont de fiecare amanunt, iar platformele de inchiriere au devenit principalele instrumente de crestere a profiturilor.

Randamentele mai bune se datoreaza listarii ofertelor pe booking. Ofertele propuse de proprietari sunt vizualizate de foarte multi turisti, urmand ca acestia sa rezerve ceea ce li se potriveste, din punct de vedere al conditiilor si a preturilor.

Daca au avut parte de o experienta placuta, clientii lasa recenzii pozitive, iar popularitatea unui apartament creste tot mai mult.

Prin realizarea unei scurte introduceri, in care oferiti detaliile necesare clientilor, ne vom arata interesul, ceea ce este un bonus pentru ei. Asadar, se vor specifica adresa, numarul de telefon, precum si intervalul orar in care proprietarul este disponibil sa intampine turistii in apartament.

Dupa ce a avut loc inscrierea apartamentelor in booking, turistii vor putea face rezervari direct pe pagina.

Este indicat ca proprietarul sa lase o foaie cu instructiuni clientilor, pentru ca acestia sa stie exact unde sunt puse toate obiectele necesare.

Fie ca vorbim de un oras cu potential turistic sau nu, inchirierea apartamentelor in regim hotelier se poate face peste tot, deoarece sunt si multe persoane care calatoresc in interes de serviciu.

Pe langa locatia imobilului, mai este importanta si starea in care se afla acesta, deoarece clientii isi doresc conditii asemanatoare cu cele dintr-un hotel sau pensiune. De aceea, cu cat amenajarea este mai frumoasa, cu atat numarul clientilor va creste.

Dupa cum bine stim, inchirierea in regim hotelier inseamna un flux continuu de turisti, de aceea, expunerea proprietatii pe o platforma de specialitate devine o necesitate.

In timp, se poate crea o retea de clienti fideli, care aleg de fiecare data aceeasi unitate de cazare, daca sunt multumiti de serviciile oferite.

Concluzionand, proprietarii de apartamente cauta noi solutii de inchiriere a acestora, iar o idee practica este promovarea pe platforma booking, deoarece au o mai buna vizibilitate, ofertele fiind accesate zilnic de mii de turisti. Pentru a ne scoate investitia imobiliara, inchirierea in regim hotelier poate fi solutia ideala pentru noi.